ANMÄLAN
LÖRDAG
16 SEP
2023


Du kan anmäla dig fram till kl 15!

2022-09-09
Det går utmärkt att anmäla sig till KfS Eskilstuna Runt även under tävlingsdagen. Du gör det digitalt här och vi stänger inte anmälan förrän efter respektive start. Resultaten presenteras löpande (vad annars?) här. .  Läs mer »

Spring med våra farthållare!

2022-09-08
Vi hjälper dig att hålla farten under loppet. Vi har farthållare som springer i rätt tempo för att ta dig i mål på 50 respektive 55, 60 eller 65 minuter. Och den som slår Fantomen - som inte har avslöjat sin fart - är med i utlottningen av priser! Kommer Fantomen på skidor?!

VM-löpare KfS till Eskilstuna Runt

2022-09-06
När Eskilstuna få ett nytt och snabbt lopp bir det finbesök. Sommarens VM-löpare Carolina Wikström och Hanna Lindholm aviserar start på lördagens Eskilstuna Runt. Likaså landslagets Daniel Lundgren och hemvändande Olle Walleräng. Olle Walleräng mitt i bild vid en av sina många framgångsrika lopp på KfS Kungsholmen Runt. Foto: DECA Text & Bild  Läs mer »

Startbevisen har skickats

2022-09-06
Nu har vi skickat elektroniska startbevis till alla anmälda deltagare.

Har du inte fått ditt startbevis kan det bero på flera orsaker:
- kontaktpersonen som anmält dig har angivit sin egen epostadress på din anmälan
- din epostadress var felstavad
- startbeviset har hamnat i din spamkatalog (särskilt troligt för hotmail, live, outlook och spray-adresser)
- ditt företagsmailserver har blockerat automatiska email från oss

Kontakta oss på info@kfseskilstunarunt.se om du inte hittar ditt startbevis.

Nummerlappar hämtas ut på Coop Sveaplan, fredag 9 september mellan kl 15-19. Eller lördag med start kl 11.00 vid tävlingssekretariatet i Stadsparken. De första 200 i vuxenklasserna som hämtar sitt nummer får en goodiebag.

Det går fortfarande att anmäla sig hela vägen fram till starten på respektive lopp på anmälningsformuläret.

Medaljer till alla och fina priser

2022-09-05
Givetvis får alla som springer KfS Eskilstuna Runt en medalj när man kommer i mål. Dessutom lottar vi ut en hel del priser och de allra snabbaste tävlar om såväl stipendier som förmågan att dra en kundvagn! Vem är kvickast på att dra Coop-vagnen över andra varvet på milloppet?  Läs mer »

Lägsta avgiften till 1 september

2022-09-01
På fredag är kampanjen över med den lägsta anmälningsavgiften, 250 kronor. Därefter åker priset upp 100 kronor, men inte för medlemmarna i KfS. Ta dig direkt till anmälan. Du är medlem om du har ett Coop-kort. Bli annars medlem här!

Välkomna till ett nytt lopp i Eskilstuna!

2022-06-17
Lördag 10 september springer vi Eskilstuna Runt. Ett varv blir 5 kilometer. Två varv en mil. De första platserna går till kampanjpris. Barnen får egna knattelopp i Stadsparken.

Den flacka banan med start och mål i Stadsparken passerar Klosters Kyrka nya Mälardalens Universitet, Munktellbadet och Smörtorget på sin väg längs med ån i Smestan. Nya KfS Eskilstuna Runt arrangeras av Ärla SK och Korpen Eskilstuna och är länkad till ett av de mest populära loppen i Stockholm, KfS Kungsholmen Runt som växt från 300 till 5000 deltagare.

Bakom satsningen ligger Konsumentföreningen, som numera sträcker sig över en region som inte bara omfattar Stockholm, utan även Södermanland, Östergötland och Uppsala. KfS har 1.2 miljoner medlemmar som tillsammans äger COOP och COOP-kortet som ger poäng, förmåner och inflytande. En av förmånerna blir att KfS-medlemmarna får 100 kronor i rabatt på anmälningsavgiften. Men de hundra första platserna är lika förmånliga för alla – skynda och fånga en utav dem till kampanjpriset 250 kronor!